Voor de rest van het verhaal, klik op het plaatje:Dag 1. Een nieuw begin voor twee jongens.

Het was een heerlijke en zonnige ochtend in Nuvema Town, Andrew voelde zich top, want vandaag ging hij op zijn pokemon reis, met zijn beste vriend Jason. 

Jason was ook wakker en belde hem meteen op met zijn communicator. 
Prrrringgg prrinngg prrii...en Andrew nam op en zag Jason in beeld en hij zei:Hey, Jason hoe gaatie? en Jason zei:goed hoor, heb jij je al aangekleed en Andrew zei:ja, tuurlijk en jij en Jason zei:ik kan
mijn sokken maar niet vinden en Andrew zei:haha, die sokken van jou verdwijnen altijd in een andere dimensie na twee weken ofso, ja... jammer genoeg wel zei Jason en zei weer ik zie je straks , is goed antwoordde Andrew. 

Andrew ging naar zijn woonkamer en een groene pokemon sprong meteen op zijn schouder en Andrew zei:oh hey Axew, je hebt elke dag hetzelfde refrein in de ochtend dus ik wist wel dat je weer eens op mijn schouder zou sprongen, yuu Axewww zei Axew. 

Ben je al klaar met aankleden Andrew klonk opeens een stem uit de keuken en hij zei:ja hoor mam! 

Er kwam opeens een zwaardere stem uit de keuken en zei:en heb je ook je spullen klaargezet en hij zei:jahaa pap! 

Andrew's vader en moeder kwamen uit de keuken en de vader van Andrew had een ingepakt cadeau in zijn hand en zijn moeder had ontbijt op bord, dat bestond uit:een donut, Sinaasappel, brood met jam en een muffin. 

Zijn vader zei:Nou laten we maar als eerst aan tafel zitten en zijn moeder zei:ja goed idee en daar kan je ook lekker eten. 

Na een tijdje was alles op de tafel gelegd en Andrew pakte zijn cadeau uit en hij deed het in een paar seconden en zijn vader zei:het is een cadeau van je oom in de jotho egio en Andrew zei:wat is het en zijn moeder zei:het is een pokegear en kijk wiens nummer er in zit en Andrew drukte op een knop en zag de lijst van mensen en zag zijn oom en zijn moeder nummer en hij zei:oh jullie hadden dat echt niet hoeven doen en Axew pakte het uit Andrew's handen en rende weg en Andrew rende erachteraan tegelijkertijd roepend:hey Axew, dit is dus ook een van je refreinen die ik zo goed ken, maar die je op sommige momenten opeens laat verschijnen, kom op geef terug! 

Bij Jason ging het erg simpel bij hem thuis, hij vond zijn sokken jammer genoeg niet, maar zijn moeder kende hem dus ze gaf hem vijf paar nieuwe sokken en Jason pakte ze in zijn tas, verder pakte hij zijn kleding, pokemon voedsel, ging hij ontbijten en nam zijn goede humeur mee naar het huis van Andrew. 


Hij klopte aan en de moeder van Andrew deed open en ze zei:hoi Jason, Andrew komt eraan, hij heeft een klein probleempje.En uit het huis hoorde Jason opeens:hey Axew geef mijn broek terug en Jason dacht:haha die Axew, die zal nooit stoppen met het plagen van Andrew. 

Yess!!! ik heb hem en Jason hoorde een luide knal in het huis en Andrew rende het huis uit en zei tegen Jason, nou kom je nog en Jason keek even verwart en zei:uhh... ja ik kom al en de moeder en vader van Andrew waaide hem uit en de twee jongens zwaaide allebei terug. 

Weet jij al welke beginners pokemon je wilt nemen en Andrew zei meteen:Oshawott, hij is rocked!, zo'n pokemon moet ik hebben, die mooie blauwe kleur! en zijn snijschelp vind ik echt stoer! zo'n ding hebben Snvy of Tepig helemaal niet en dat vind ik best wel jammer en welke pokemon ga jij nemen vroeg Andrew aan Jason en hij zei:nou eigenlijk weet ik het niet, Snivy is cool en kalm, maar Tepig is ook een leuke pokemon hmmm, waarom laat je hun niet kiezen en Jason zei:he! hun laten kiezen en Andrew zei:ja, waarom niet, als jij het niet weet, dan zullen de pokemon het toch wel kunnen weten en Jason zei:ja!, dat kan eigenlijk wel, goed idee. 

Andrew zag het lab van professor Juniper al in zicht en riep:hey, Jason, of ik moet een bril gaan halen of het lab van professor Juniper is daar en Jason keek even goed en zei:ja ja, ik zie het! en hij zei:een kleine race naar haar lab en Andrew zei:oh jij gaat dit zoooo verliezen en zei weer:oke dan we wachten hier en Jason stopte, Andrew zei:oke dan 3...2...1.. go en Jason en Andrew sprinten naar Juniper's lab. 


Andrew was op kop, maar Jason was ook snel, Andrew riep naar Jason:hey dit ga je zoo verliezen, dit lied heeft uiteindelijk een mooi einde en is aan mij opgedragen en Jason riep:ohja, maar de zanger is omgekocht en hij sprintte Andrew snel voorbij en Andrew riep:dat kun je niet maken, ik haal je wel in en hij deed zijn best om hem in te halen en ze waren nu nek aan nek, ze konden bijna gelijk eindigen totdat Andrew een beetje instortte en Jason rende snel door en was bij de deur en Andrew kwam net een paar seconden na hem en Jason zei:he Andrew, wat gebeurde er net en opeens hoorde ze:grrrrobbll en Andrew zei:uh haha door Axew heb ik niet kunnen ontbijten en Jason begon keihard te lachen en hij zei:ik hier een broodje in mijn zak van mijn moeder en hij gaf het aan Andrew en hij at het in een paar seconden al op. 

Ze gingen allebei naar binnen en ze zagen professor Juniper een kop thee drinken aan een tafel en Andrew zei:hallo u bent professor Juniper, toch? en ze zei:ja, dat ben ik, zijn jullie hier voor jullie beginners pokemon en ze zeiden allebei:ja en ze zei:oh dan zijn jullie Andrew en Jason toch? en ze zeiden allebei weer:ja en ze ging naar een karretje en de twee jongens zagen daar 3 pokeballen op en Andrew zei fluisterend tegen Jason:daar zitten ze in en Jason zei:yup, weet ik. 

Professor Juniper zei:eerst laat ik jullie Oshawott zien, een water soort! en een blauwe pokemon kwam eruit en zei:Ossha en Andrew zei meteen:die is voor mij, en hij pakte Oshawott op en zei:jij word mijn partner en Juniper zei:oh dat is snel, ik koos Oshawott al van het begin toen ik me bedacht welke ik moet kiezen zei Andrew, vind jij het goed vroeg Juniper aan Jason, ja hoor zei hij en Juniper gaf Andrew Oshawott's pokebal en 5 andere pokeballen en een pokedex en Andrew zocht meteen informatie op van zijn nieuwe partner en de pokedex zei:De snijschelp op zijn buik is gemaakt van dezelfde elementen als klauwen. Hij haalt de snijschelp van zijn buik en gebruikt het als een zwaard. 


Wauw, hij kan het als een zwaard gebruiken, Ossha zei Oshawott en Juniper pakte een andere pokebal en zei:dat is Tepig, een vuur soort! en er kwam een rode pokemon uit de pokebal en Andrew zei:hmm, wat zou de pokedex over hem zeggen, de pokedex zei:Tepig de vuurvarken pokemon, normaal gesproken komt er vuur uit Tepig's snuit, maar als hij zich ziek voelt, komt er rook uit en Jason zei:oke, dat lijkt me een leuke pokemon en Juniper zei weer:en dan heb je als laatst nog Snivy, een gras pokemon! en er kwam een groene scherpe pokemon uit de pokebal die erg geintreseed keek naar Jason, wauw wat voor een pokemon is dat zei Andrew en hij pakte zijn pokedex weer:Snivy de grasslang pokemon, cool, kalm en beheerst, Snivy gebruikt fotosynthese om energie te verzamelen met het blad aan zijn staart en de twee pokemon stonden voor Jason en hij ging hurken en zei tegen hun:he jongens, jullie mogen mij uitkiezen en de twee pokemon keken op en hij zei:ja, ik bedoel daarmee, wie mij het leukst vind mag met mij mee, omdat ik niet kon kiezen en Snivy gebruikte roede op Jason om op hem te klimmen, en ze stond op zijn schouder en keek heel erg vriendelijk en Andrew zei:uhm.. Jason ik denk dat Snivy je erg leuk vind en Jason pakte Snivy van zijn schouder en vroeg:wil je met me mee Snivy en Snivy knikte en hij zei:uh oke dan! dan kies ik jou Snivy, oke dan jongen en Snivy sloeg hem in het gezicht met roede en hij zei:he wat is er en Juniper zei:haha Snivy is een meisje en Jason zei:oh sorry Snivy en Snivy keek weer vrolijk naar Jason en Juniper zei:oke dan, dan krijg jij hier ook je pokeballen en je pokedex en ze keerde Tepig ook terug. 

Andrew en Jason hadden allebei hun pokemon en Andrew zei tegen Jason:hey Jason, een gevecht met onze eerste pokemon en hij zei:ja hoor! 

Andrew en Jason stonden tegenover elkaar en Andrew pakte Oshawott's pokebal en riep:oke dan Oshawott, let's rock en roll! en Oshawott kwam eruit en Jason pakte zijn pokebal en zei:kom eruit Snivy en laat zien wat je kan! en Snivy kwam eruit en Juniper zei:dit word een 1 tegen 1 gevecht tussen Andrew en Jason, laat het gevecht beginnen. 

Oshawott doe je waterpistool op Snivy riep Andrew en Oshawott schoot zijn waterpistool af op Snivy en Jason riep:ontwijk en dan roede, blokkeer dat met je snijschelp en Snivy roede kwam nergens omdat hij werd geblokkeerd door Oshawott's snijschelp, doe je waterpistool weer en Oshawott schoot weer zijn waterpistool af op Snivy en raakte haar snel en ze viel neer en Jason zei:oke dan Snivy doe je blad tornado, ontwijk het Oshawott en Oshawott verborg zich achter een boom om niet geraakt te worden, tackel en Oshawott sprintte naar Snivy en Jason zei:doe ook je tackel en Snivy ging op Oshawott af en ze raakte elkaar allebei en ze tackelde elkaar de hele tijd, oke dan Oshawott laten we ze in dit liet een mooi contrast laten zien met messchelp en Oshawott sprong even achteruit, pakte zijn snijschelp en sloeg Snivy weg, de lucht in, dat pik je niet Snivy zei Jason en vecht terug met je blad tornado en Snivy tolde rond in de lucht en maakte een gigantische groene tornado en greep Oshawott erin en Oshawott zat gevangen in de blad tornado, naar de grond ermee riep Jason en Snivy liet de blad tornado neerstorten op de grond en Oshawott had hevige schade, doe nu roede om het af te maken en Snivy kwam heel snel aan met een roede aanval, Oshawott spring met je waterpistool, richt op de grond en Oshawott deed zijn waterpistool op de grond en sprong de lucht in, whaa hoe kon hij dat nog doen riep Jason, Snivy doe je tackel riep Jason, doe je waterpistool en schiet Snivy terug naar de grond en Oshawott schoot weer zijn waterpistool af op Snivy en ze werd hard geraakt en viel hard op de grond, doe nu je messchelp riep Andrew, ik wil niks meer riskeren dus doe je blad tornado Snivy en Snivy tolde weer rond en de groene tornado kwam op Oshawott af en Andrew riep vol zelfvertrouwen naar Oshawott:hey! Oshawott, ik zei toch aan het begin van het gevecht, let's rock en roll, ga nu maar rollen of beter gezegd ga tollen, tol rond de blad tornado en Oshawott tolde rond en deed tegelijkertijd messchelp en Jason riep:dat gaat je niet redden, kom op Snivy! en de blad tornado kwam op Oshawott af en hij tolde er langs, hij raakte de blad tornado wel, maar hij tolt de tegengestelde richting in van de blad tornado dus het geen zin, en Oshawott kreeg draaide steeds sneller wat zijn messchelp ook stekker maakte en hij sloeg Snivy weg richting een boom en ze knalde er tegenop en viel neer en was uitgeschakeld. 

Snivy is uitgeschakeld, Oshawott wint, dus de winnaar is Andrew en Andrew sprintte naar Oshawott en riep:Oshawott dat was geweldig, ik wist wel dat je het kon en hij gooide Oshawott de lucht in en Jason liep naar Snivy en ging hurken en hij zei tegen haar toen ze weer bij kwam:he! Snivy het maakt niks uit dat je verloren hebt, we worden later veel stekker en zullen veel trainen en Snivy gaf Jason een knuffel en ging op zijn schouder zitten en Jason zei:we gaan later nog wel tranen en keerde Snivy terug en Andrew keerde Oshawott ook terug. 

Ze zeiden allebei gedag tegen Professor Juniper en gingen weg, op weg naar hun volgende avonturen.

________________________________________________________________


Dag 2. Met nieuwe vleugels de wereld in.

Het was geen normale dag vandaag in het bos, want deze dag was de dag dat Andrew en Jason een hele dag weg waren van hun huis om hun reis te beginnen en ze waren erg blij. 

Hey Jason zei Andrew, ja wat zei Jason terug, als we goede pokemontrainers willen zijn moeten we veel gaan vechten en Jason zei:ja natuurlijk dat weet ik, maar ik zie geen enkele andere trainer met sterke pokemon, en trouwens jouw heb ik al eens een keer bevochten en ik heb verloren, ik wil het eens een keer met een ander persoon proberen en Andrew zei:waarom met trainers vechten?, je kan toch met wilde pokemon vechten! en Jason zei:ja, daar heb je wel gelijk in, maar ik dacht dat je pas alleen met pokemon in het wild kon vechten als je er een wilde vangen, dat is een raar soort lied zei Andrew kan je niet gewoon met pokemon in het wilde gaan trainen, misschien heb je wel gelijk zei Jason. 

Jason liep diep nadenkend door totdat...whaaa auu zei hij en hij lag op de grond en hij zei:hey Andrew, waarom liet je me struikelen, alsof dat grappig is en Andrew zei:wat! ik deed helemaal niks en opeens zag Jason Snivy op Andrew's schouder met een roede en ze was aan het lachen en Andrew keek op zijn schouder en pakte Snivy daar van af en zei tegen haar:hey Snivy, was jij dat? en Snivy knikte en lachte tegelijkertijd, dus je ziet dat het Snivy was zei Andrew tegen Jason die nog steeds op de grond lag en hij stond weer op en hij zei tegen Snivy:hey waarom deed je dat? en Snivy sprong uit Andrew's armen en ging op Jason's schouder zitten en Jason dacht:het was vast alleen maar een flauw grapje. 

Andrew en Jason liepen verder toen Jason opeens vroeg, hey Andrew waar zijn we eigenlijk!? en Andrew antwoordde:we zijn in route 1 en Jason zei:oh oke dan en ze zagen opeens een pokemon langslopen die een beetje op een erg grote bruine rat leek en Jason pakte zijn pokedex en keek wie het was:Patrat de uitkijk pokemon, deze pokemon is uiterst voorzichtig, ze kijken uit naar alles wat er om hun nest gebeurt.Ze voelen zich onzeker als er geen uitkijk is. 

Oke een Patrat, deze pokemon zou ik niet echt in mijn team willen hebben zei Jason en Andrew zei:waarom vecht je dan niet met hem om je pokemon sterker te maken en Jason zei:uhm ja, waarom niet eigenlijk, ik heb over jouw voorstel goed nagedacht en ik ga ervoor en Andrew zei:goed zo! laat zien wat jouw Snivy allemaal kan! 

Hey Patrat riep Jason naar de Patrat en de Patrat keek om en hij riep naar hem:wil je vechten? en de Patrat maakte een handgebaar van:kom maar op en Jason zei:oke dan Snivy, laten we vechten en Snivy sprong van Jason's schouder af en ging klaar staan. 


Oke dan Snivy doe je roede op Patrat zei Jason en Snivy kwam me twee roede aanvallen op Patrat af en hij sprong en ontweek het en Jason zei:hmm, niet slecht en hij riep:oke dan Snivy doe je blad tornado en ze tolde rond en Patrat werd erin meegesleurd en Snivy gooide hem tegen de grond en Patrat probeerde nog op te staan maar dat lukte niet, oke dan, maak het af met je roede en Snivy sloeg Patrat op zijn rug en hij was uitgeschakeld, wauw dat was een makkelijk lied, Jason kon het zo makkelijk zingen zei Andrew. 

Jason zei tegen Andrew:kijk eens, ik heb gewonnen en Andrew zei:ja, maar het lied wat je net had gezongen was best wel makkelijk, een beetje als het abc en Jason zei:wat maakt het uit, een gevecht is een gevecht en mijn Snivy krijgt ook wat ervaring erbij en Andrew zei:ja, dat is wel zo en Jason zei:dit vechten tegen wilde pokemon is best cool, laten we doorgaan en Andrew zei:oke dan, ik vind het goed, alten we dan maar gaan doorlopen, want we moeten ook later in Accumula Town komen, opelijk kom ik daar wat meer te weten over een wedstrijd die hier komt. 

Jason en Andrew liepen verder en Andrew zag een soort hert-achtige pokemon, maar dan zonder gewei die groen was die bij een meer wat water aan het drinken was en hij zei tegen Jason:hey Jason, kijk eens naar die groene pokemon daar en Andrew wees rechts van Jason keek even goed en zag de roze pokemon en hij zei:laat ik maar opzoeken welke pokemon het is, h
ij pakte zijn pokedex uit zijn zak en die zei:Deerling de seizoen pokemon, bij de overgang van elk seizoen, veranderd ook het uiterlijk van Deerling.

Een Deerling dus zei Andrew, ga je met hem vechten vroeg hij aan Jason en hij zei:ja tuurlijk! ik kom echt op stoom, met wilde pokemon gevechten en hij riep naar die Deerling:hey, Deerling wil je vechten en de Deerling stond klaar en Jason dacht:dit word weer een makkelijk gevecht en hij pakte Snivy weer van zijn schouder en zette haar op de grond en Snivy stond klaar om te vechten en Andrew zei tegen Jason:Jason, je moet uitkijken met de pokemon Deerling, er is iets aan de hand met deze pokemon en Jason zei:wat dan? en Andrew antwoordde met:weet ik niet meer zo goed, maar het had iets met grassoort aanvallen of pokemon te maken en Jason zei:nou ja, ik denk wel dat ik daar tegen kan. 

Snivy doe je roede aanval op Deerling zei Jason en Snivy deed roede op Deerling, Deerling bleef gewoon staan en werd geraakt en Deerling lachte opeens en Snivy keek op, want de roede deed niks en Jason zei:hey, wat lach je nou, alsof mijn Snivy's roede niks voorstelt, Snivy doe nog eens je roede op Deerling en doe het op je allerhardst en Snivy sprong in de lucht en sloeg met zo hard als ze kon met haar roede Deerling tegen haar lichaam, Deerling verschoof wel naar achter, maar verder was er niks en Deerling kwam op Snivy af met een tackel aanval en Jason riep:doe je roede aanval op Deerling's poten en Snivy richtte haar roede op Deerling's poten, maar Deerling sprong erover en tackelde Snivy erg hard en Deerling tackelde Snivy keihard tegen een boom, toen Snivy er met moeite uit kwam, zag Jason een geboorden afdruk van Snivy in de boom en Jason schrok van de kracht van de Deerling tackel aanval en Jason riep:doe je blad tornado op Deerling en Snivy tolde rond en Deerling werd erin meegesleurd en werd tegen de grond gesmeten en Deerling werd een beetje beschadigd, maar de blad tornado leek eigenlijk helemaal nikste doen, wat is er aan de hand dacht Jason. 

Nu weet ik het weer! riep Andrew en Jason keek om en zei:wat wat is er! en Andrew zei:Deerling hebben een speciale vaardigheid genaamd:gras slurper, het zorgt ervoor dat als een Deerling geraakt word door een grassoort zet, lijd hij geen pijn en word zijn aanvalskracht verhoogd en omdat je al een paar keer een grassoort zet hebt gebruikt op Deerling, is dat de reden waarom Deerling's tackel zo sterk was. 

Wat! bestaat zo'n vaardigheid echt! zei Jason, dus de enige aanval die ik kan gebruiken is tackel! zei Jason nog en Andrew zei:dat betekent dat je een beetje creatief met je aanvallen moet zijn en Jason zei:oke, ik zal het proberen. 


Jason riep:oke dan Snivy doe je tackel en Snivy kwam op Deerling af en Deerling kwam ook op Snivy af, maar het leek niet echt op een tackel en Deerling ging op twee poten staan, draaide zich om en kwam met twee hoeven op Snivy af, dat is dubbel schop riep Andrew, ontwijk riep Jason en Snivy ontweek de dubbel schoppen snel en deed toen tackel en Deerling viel op de grond en Jason riep:Snivy je bent veel stekker en beter dan die Deerling, ren langs Deerling en doe tegelijkertijd steeds tackel en Snivy kwam op kwam op de grond liggende Deerling af en raakte hem hard, en ze keerde om en deed weer tackel en weer en weer en weer tot uiteindelijk Deerling was uitgeschakeld en Snivy was nu flink uitgeput van het gevecht tegen Deerling en het eerdere gevecht tegen Patrat en Jason pakte Snivy op en zei tegen haar:hey, wil je wat rust hebben en Snivy knikte en hij keerde haar terug in haar pokebal en Andrew zei:goed zo!, je moet je pokemon niet helemaal uitbuiten, anders had je Snivy helemaal geen stem meer over en trouwens ik heb best wel honger en Jason zei:oh oke, ik maak wel even wat! 

Jason en Andrew waren op een goede plek aan het beginnen met de lunch en Jason had een opklap tafel, allemaal spullen voor koken in zijn tas en eten en ging koken. 

Hey Jason, ik vind het echt cool, dat jij kan koken en nog goed ook! zei Andrew en Jason zei:oh dank je, nou ik bedoel als je een vader hebt die chef-kok is en als je grote voorbeeld je vader is kan je als mij bent eigenlijk onmogelijk een slechte kok zijn en Jason zei:zullen we de pokemon er ook uit halen en Andrew zei:ja, hoor, kom eruit Oshawott en Andrew gooide Osahawott's in de lucht en Oshawott kwam eruit en Jason pakte ook Snivy's pokebal en haalde Snivy eruit die nog steeds uitgeput was en ze ging op de grond liggen en Oshawott en Andrew gingen in de bossen even een wandeling maken en Jason ging verder met koken. 

Jason was pannenkoeken aan het maken voor de lunch, het was een van de dingen waar hij altijd vrolijk van werd en hij vond dat er iets was te vieren, dat hij vandaag een nieuwe ervaring had! en Snivy lag nog steeds op de grond uit te rusten van al de actie. 


Nou Oshawott wat vind je van de wandeling vroeg Andrew aan Oshawott en Oshawott sprong op zijn schouder en keek heel erg blij en opeens hoorde de twee een geluid:doofff pidooovvvee vanuit de lucht en keken ze omhoog en opeens zagen ze daar een kleien vliegende pokemon, Andrew keek wie het was met zijn pokedex en die zei:Pidove, de kleine duif pokemon, ieder volgt zijn trainers commando's op zo goed als hij kan, maar ze vinden het heel soms moeilijk om hun commando's te begrijpen. 

Wauw! een Pidove, als ik heb laat evolueren tot een Unfezant zou dat fantastisch zijn, de mannelijke Unfezant's zijn net rockers met hun geweldige lange haren! 
Ik moet deze Pidove vangen, maar ik moet ook weten of het een mannetje is, dus ik moet hem vangen en dan kan ik zijn status checken dus ook geslacht! 

Jason kwam aanrennend en riep:hey Andrew, de pannenkoeken zijn klaar, kom snel voordat ze afkoelen of er wilde pokemon er op af komen! en hij keek even goed naar Andrew en hij riep:hey Andrew is er wat? en Andrew riep terug:ik zie een Pidove en ik ga hem vangen en Jason zei:een Pidove? en hij keek de lucht in en zei:oh daar! ik zie hem! 

Hey Pidove en de Pidove keek naar beneden en vloog naar beneden en Andrew zei:Hey Pidove wil je vechten? en Pidove keek heel erg zelfverzekerd naar Andrew en hij zei:dat is dus een ja en hij zei tegen Oshawott:hey Oshawott wij gaan een nieuwe vriend krijgen en Oshawott keek zelfverzekerd naar hem en zei:Oshha Oshaawatt en Andrew zei:kom maar op!En Jason zei:ahh, maar ik wil hem vangen en Andrew zei:jij hebt je kansen al twee keer gehad en gemist dus nu ben ik aan de beurt en Jason zei:oke 

Oshawott en Pidove stonden tegenover elkaar en Andrew begon met de eerste aanval en riep:Oshawott doe je waterpistool op en Pidove ontweek het en deed een snelle aanval, Pidove kwam snel af op Oshawott en Andrew zei:Oshawott doe je messchelp en Oshawott kwam op Pidove af met een messchelp aanval en Pidove kwam steeds sneller op Oshawott af en ze raakte elkaar allebei en vielen allebei op de grond, maar Pidove leek de meeste schade te hebben en Andrew riep:oke dan, laten we de boel eens opstoken met waterpistool en Pidove herstelde zich en deed een wervelwind tegenaanval en waaide Oshawott ermee weg tegen de grond, whaa die wervelwind van Pidove is net een rockmuziek op volume 200, Oshawott kijk uit voor de luide wervelwind en Oshawott knikte, doe dan nu je tackel en Pidove deed dubbel team en verdubbelde zich in 5 Pidove's en Oshawott raakte een neppe Pidove en Andrew riep snel:vaag ze allemaal weg met waterpistool en Oshawott schoot op alle 4 de Pidove's en de laatste was raak, en doe snel nogmaals een waterpistool en Pidove deed toen hij op de grond lag een luchtsnijder, als tegenaanval en de twee aanvallen ontplofte bij het eerste contact en Jason zei:wow, die Pidove kan een aanval gebruiken zelfs als hij gewond is en op de grond licht terwijl hij een vlieger is en Pidove probeerde in de lucht te vliegen, maar er was iets, hij is gewond aan zijn vleugel riep Andrew en Pidove ging op twee poten staan en deed rennend een snelle aanval en Jason riep:wow, die Pidove is echt bijzonder, hij valt aan ook al kan hij niet meer vliegen wow, deze Pidove kan houd zich volgens mij niet aan zijn songtekst en improviseert heel erg goed en Pidove kwam op Oshawott af met zijn snelle aanval en Andrew riep:doe waterpistool op de grond en Oshawott deed wat Andrew van hem vroeg en het veld werd nat en de Pidove gleed uit. 


Andrew riep:Oshawott maak het af met je messchelp en Oshawott gleed over het water en sloeg Pidove tegen een boom en hij was uitgeschakeld en Andrew gooide meteen zijn pokebal en Pidove ging erin, de pokebal ging even naar links even naar rechts en toen kwam kwam er een regenboogkleurige gloed over de pokebal, ik heb Pidove gevangen! en Oshawott sprong in Andrew armen en Andrew riep:yeah! we hebben Pidove gevangen!

Andrew rende naar Pidove's pokebal en keek de info over de Pidove met zij pokedex er stond:naam:Pidove, vaardigheid:Super geluk en Geslacht:mannelijk en Andrew sprong in de lucht van blijdschap, goed gedaan Andrew riep Jason en laten we dit vieren door lekker te gaan eten! pannenkoeken voor ons en voor onze pokemon heerlijk pokemon voedsel. 


Dus Andrew, Jason en Oshawott en Andrew's nieuwe pokemon:Pidove gingen naar de plek waar ze gingen eten en de rest van de dag waren ze kennis aan het maken met hun nieuwe familielid:Pidove en zo gingen ze verder met hun avonturen!
____________________________________________________________________________________________


Dag 3. Niets is wat het lijkt.

Andrew en Jason waren allebei uit het bos gekomen en stonden op een hoge heuvel. 

Hey! daar heb je Acculuma Town riep Andrew en hij wees naar wees verderop en Jason keek en zei:ja, ik zie het, ik bedoel het is een stad, als we de heuvel afgaan dan zullen we er wel komen, hey daar is de pokemon vechtclub zei Jason en Andrew zei:hoe weet jij nou over de pokemon vechtclub en Jason zei:haha mijn moeder vertelde erover als ik hier in Acculuma Town zou zijn en Andrew zei:nou, zullen we daar naar toe gaan, dan kan jij wat meer gaan trainen, dat is een goed idee zei Jason, en trouwens het lijkt me beter om tegen getrainde pokemon te vechten dan tegen wilde pokemon want die lijken me wel sterker en Andrew zei:goed idee, dus laten we naar beneden gaan. 


Jason en Andrew rende naar beneden totdat Jason opeens struikelde en de berg afrolde en Andrew zei:hmm, dit lied komt me heel erg bekent voor en hij keek op zijn schouder en zag daar Snivy zitten en hij pakte haar van zijn schouder en vroeg aan haar:hey! Snivy liet jij Jason weer eens struikelen en Snivy was lachend aan het knikken en Andrew begon te lachen. 

Andrew en Snivy gingen de heuvel veilig af en hielpen Jason even overeind die helemaal op de grond lag en gingen met z'n drieën naar de pokemon vechtclub. 

Toen Andrew, Jason en Snivy in de vechtclub waren zagen ze daar een grote man en die man liep meteen naar hun toe en die zei:hallo daar, ik ben Don George, ik ben de manager van de pokemon vechtclub, willen jullie je registeren, nu vechten of wil je trainen en Andrew zei:oh uhm.. ik wil eigenlijk weten of hier wat info is over een pokemon wedstrijd en Don George zei:ja hoor! er hangt een poster achter me bij de toonbank en Andrew liep keek meteen achter Don George en zag daar de poster en hij liep er meteen naar toe. 

Op de poster stond, dat er een pokemon wedstrijd zou zijn in Luxuria Town en Andrew riep naar Don George vragend:Don George, weet u misschien waar Luxuria Town is en Don George liep naar hem toe en zei:ja, dat ligt dicht bij Straiton City, gewoon een paar dagen lopen en dan ben je daar en Jason liep ook mee en zei:hey, dan kan jij je wedstrijd hebben nadat ik heb gevochten in de pokemon gym en Andrew zei:ja, ik moet wel weten wanneer het is. 


Andrew keek even goed naar de poster en er stond dat het over een paar dagen zou gebeuren en dat het ongeveer 1 tot 2 weken zou kunnen duren en Andrew zei:het begint over 1 tot 2 weken en dan ben ik in die wedstrijd en Don George zei nog:uhm..maar jongens, willen jullie hier nog iets doen en Jason zei:oh ja, ik wil me graag registreren en Andrew zei:ja, ik wil ook, ik heb gehoord dat als jij je registreert dat je dan word opgeroepen via de communicator en Don George zei:ja, dat klopt en Jason zei:wauw cool! kom Andrew we gaan ons registreren en Jason keerde Snivy snel terug in haar pokebal en Andrew vroeg:waarom deed je dat en Jason zei:ik wil als eerst wel naar het pokemoncenter gaan, voordat ik mijn pokemon laat vechten en Andrew zei:goed idee, maar eerst laten we ons registreren. 

Andrew en Jason gingen met Don George mee naar een grote kamer met een computer en hebben zich allebei daar ingeschreven als willekeurig en Andrew vroeg aan Don George:wat betekent willekeurig en Don George zei:het betekent dat jullie willekeurig met elke trainer en pokemon zullen vechten en Jason zei:ja! dat maakt niks uit, tegen hoe meer verschillende pokemon ik vecht, des te beter ik word en Don George zei:zo mag ik het horen, gaan jullie maar naar het pokemoncenter en dan gaan jullie daar even jullie pokemon wat energie geven en de twee jongens zeiden:dat is goed! 

Andrew en Jason gingen naar het pokemoncenter om daar hun pokemon wat energie te geven en gingen net naar binnen en ze zagen daar een mevrouw met roze haar een roze pokemon naast haar en Andrew ging meteen naar haar toe met de vraag:bent u zuster Joy en de vrouw zei ja als antwoord en Andrew zei:ik wist het en Jason zei:hey, ik ken u, u bent de vrouw die in het pokemoncenter werkt en ze zei:ja, dat klopt en Andrew keek naar de pokemon naast zuster Joy en vroeg aan hier:wie is dat? en ze zei:dat is Audino en Andrew pakte zijn pokedex en zei:hmm, Audino en de pokedex gaf hem informatie:Audino de horende pokemon, Audino kan de lichamelijke conditie en stemming beoordelen door zijn oren te gebruiken. 

 
Andrew en Jason gaven hun pokemon aan Zuster Joy en ze zei:ik zal jullie pokemon even nakijken en ze liep weg naar een deur die achter haar toonbank stond. 
Dus Andrew en Jason waren allebei in het pokemoncenter aan het wachten totdat hun pokemon volledig herstelt aren en weer energie hadden. 

Ik heb jullie pokemon! riep zuster Joy naar Andrew en Jason en ze stonden allebei meteen op om hun pokemon op te halen en zuster Joy zei:jullie pokemon zijn allemaal kerngezond en ze zeiden allebei:bedankt en pakte hun pokebal van de tafel en deden die in hun zakken. 

Andrew keek een beetje rond en zag toen opeens een jongetje alleen op een bankje zitten en hij vroeg aan zuster Joy:zuster Joy, wie is dat jongetje daar en zuster Joy zei:het is waarschijnlijk een dakloos jongetje, hij kwam op een dag dit pokemon center binnen zonder een enkel woord te zeggen en ging toen op het bankje zitten waar hij nu zit, toen ik naar hem liep en vroeg waarom hij daar zat en wat hij wilde in het pokemoncenter, zei het jongetje helemaal niks en Andrew zei:he! wat? helemaal niks en ze zei:ja!, ik heb soms ook geprobeerd om hem te laten praten, maar hij wilde helemaal niks zeggen, en omdat hij ook helemaal alleen was, zocht ik in de buurt op wie zijn zoon was of in ieder geval wie het kind kende en niemand kende hem en omdat hij dus dakloos was, liet ik hem maar hier en mag hij altijd in een van de kamers slapen en geef ik hem altijd te eten en Jason zei:hmm, dat is raar, maar we moeten gaan en Andrew zei:ga jij maar, ik ga dat kind een liedje laten zingen, al is dat het laatste wat ik doe en Jason zei:echt! het laatste wat je doet en Andrew zei:oh natuurlijk niet, maar ik bedoel gewoon dat ik dat jongetje wel een toontje uit zijn mond kan laten komen en hij straks weer zingt en praat en Jason zei:nou oke, ik ga en neem wel contact met je op via de communicator en Andrew zei:ja, is goed, later en Jason ging weg! 


Andrew zei:oke dan, ik ga dat jongetje laten praten en zuster Joy zei:oke is goed en Andrew liep naar het jongetje en ging naast hem zitten en hij vroeg aan hem:hey, hoe gaat het? en het jongetje keek hem aan, maar zei helemaal niks en Andrew dacht:wauw, ze heeft echt zuster Joy heeft echt gelijk, hij zegt geen woord en Andrew bleef naast hem zitten en hem vragen waarom hij niet praatte of hoe het met hem ging en na een kwartiertje liep hij naar zuster Joy en hij zei:hij wil echt helemaal niks zeggen en ze zei:ja, heel erg jammer en Andrew zei:er moet toch een manier zijn hoe ik hem kan laten praten, of in ieder geval hem een paar noten uit zijn mond kan laten halen en ze zei:ja, maar hoe? en Andrew had het opeens en hij zei:ik weet het en ze zuster Joy zei:wat is er en Andrew zei:ik ben er zo weer en dan laat ik het kind weer praten of in ieder laten lachen en ze zei:hmm, lachen en Andrew liep naar het jongetje, zat naast hem en ging hem in zijn zij kietelen en het jongetje probeerde niet te lachen maar hij kon er niet tegen en begon heel hard te lachen en Andrew zei:haha ik wist wel dat ik je wat kon laten zeggen en het jongetje bleef lachen:njiing jjnniingg en Andrew dacht:hmm rare lach en opeens kreeg het jongetje een paarser gloed en Andrew schrok overeind en zuster Joy zag he en rende meteen naar Andrew toe en ze vroeg:wat deed je? en Andrew zei:ik kietelde hem alleen en het jongetje transformeerde opeens in een hele kleine schattige pokemon en zuster Joy zei:ongelofelijk, dat is een Zorua en Andrew zei:hhmm, Zorua, die naam komt me bekent voor....whaa Zorua is een ultra zeldzame pokemon!!! 

Zuster Joy deed een hand voor Andrew's mond als teken dat hij niks meer moest zeggen en ze zei:niet zo hard, je mag blij zijn dat er niemand op dit moment is anders zou iemand Zorua willen vangen en dat willen we natuurlijk niet! en Andrew zei:ja, sorry en hij pakte zijn pokedex en zocht op wie Zorua precies was en de pokedex zei:Zorua de sluwe vos pokemon, Om zich te beschermen tegen gevaar, verbergen ze hun ware identiteit door te transformeren in mensen en Pokemon. 

Wauw een pokemon die kan transformeren en zuster Joy zei:ja en het is een heel erg zeldzame pokemon en Andrew zei:wauw, ik hou me mond en de Zorua keek een beetje geschrokken en daarna zei die:njinjinjinji en dat leek een beetje op lachen en Andrew zei:is hij aan het lachen en zuster Joy zei:ja, Zorua hebben de gewoonte om te lachen wanneer ze mensen hebben gefopt, maar hoelang is hij dan hier vroeg Andrew en ze zei:nou ongeveer een paar weken en hij zei:maar dan zou hij toch, naar u toe zijn gegaan en u gefopt en weggerend! en ze zei:ja, waarschijnlijk wel, maar ik denk dat deze echt dakloos is en Andrew zei:oh nou ja, ik ga naar Jason en toe en hou mijn mond en zuster Joy zei:dat is goed! 


Andrew liep naar de vechtclub en ging naar binnen en zag daar een meneer in een beetje hetzelfde pak als Don George en Andrew vroeg aan hem:weet u misschien waar Don George is en de man zei:oh ja, hij is een gevecht aan het scheidsen en Andrew zei:oh misschien een gevecht van Jason en de man zei:ja, het was ene Jason die wilde vechten en Andrew liep meteen een gang binnen waar allemaal deuren waren en de meneer riep:hey jongen! je weet niet welke deur naar hun gevecht leid en Andrew riep terug:maakt niet uit! ik vind het wel! en Andrew rende richting een open deur waar allemaal vechtgeluiden uit kwamen en hij ging naar binnen. 

Snivy doe je roede aanval op Woobat hoorde Andrew en hij zag Jason aan een kant en een meisje aan de andere kant en de roede sloeg de vliegende pokemon naar beneden en Andrew pakte zijn pokedex en zocht op wie Woobat was en de pokedex zei:Woobat de vleermuis pokemon, zijn woonplaats is in donkere bossen en grotten.hij zendt ultrasonische golven uit zijn neus uit om de omgeving te checken. 


Woobat
Het meisje zei:Woobat geef niet op en doe je windvlaag en Woobat stond op en waaide Snivy weg met een windvlaag en Jason riep:kom op Snivy trek Woobat met je mee met je roede en Snivy pakte met haar twee roedes Woobat vast in de windlaag en gooide hem tegen de muur en die was uitgeschakeld en het meisje keerde de Woobat terug en Woobat is uitgeschakeld, Snivy is de winnaar dus de overwinning gaat naar Jason en Jason rende naar Snivy toe en pakte haar op en zei:oke dan Snivy, dit is overwinning 3 en Snivy juichte en Andrew klapte voor hun en liep naar Jason, het meisje feliciteerde Jason nog met zijn overwinning en liep toen weg. 

Jason zei:ik denk dat ik maar even stop voor vandaag en ik laat Snivy even wat uitrusten, misschien gaan we even naar het pokemoncenter en Andrew dacht:oh, het pokemoncenter, nou ja zuster Joy heeft Zorua vast weer in een jongetje laten veranderen of hem ergens verstopt en Jason vroeg:heb je dat jongetje al kunnen laten praten en Andrew zei:oh uh haahah, uhm...nee, geen noot kwam uit zijn mond, net als een saxofoon die verstopt is met een bal en die bal kan er maar niet uit, hahah en Jason zei:oh oke, jammer en zullen we dan nu naar het pokemoncenter gaan, dat is goed zei Andrew. 

Andrew en Jason liepen allebei naar het pokemoncenter weer en zagen zuster Joy eruit rennen en ze leek heel erg geschrokken en toen ze aankwam keek ze bezorgd naar Andrew en zei:Andrew, hij is weg en hij zei:je bedoelt niet toch... en ze zei:ja, hij is echt weg en hij vroeg:hoe? en ze zei:ik heb echt geen idee, toen jij wegging, wilde ik even wat pokemonvoedsel voor hem halen en opeens was hij weg, ik schrok me een ongeluk! 

Andrew en zuster Joy rende zo snel als ze konden naar het pokemoncenter en Andrew zag daar een gevallen bak met pokemonvoedsel op de grond en hij dacht:oh ze schrok zich echt een ongeluk, nou ja een voedsel ongelukje, en Jason stond nog steeds buiten verbijstert en verward en er liep toen een jongen langs hem richting het pokemoncenter en liep toen naar binnen en toen hij naar binnen ging en zuster Joy en Andrew dat merkte gingen ze meteen kijken wie het was en het was Zorua in zijn mensengedaante, Andrew en zuster Joy waren opgelucht dat ze hem vonden en ze zuster Joy vroeg meteen aan hem:waar was je!? ik schrok toen ik je niet kon vinden in het pokemoncenter en Zorua wees naar Andrew en keek toen heel blij naar hem en zuster Joy zei:oh ik snap het, Zorua volgde jou, naar je vriend Jason ging en Andrew zei:ja, maar waarom!? en Zorua keek nog steeds heel erg blij naar Andrew en zuster Joy zei:nou ja, laat het maar zitten, het gaat erom dat Zorua hier veilig is en hier ook veilig blijft en ik zal voor hem zorgen. 

Jason kwam net naar binnen en vroeg wat er aan de hand was en Andrew zei:oh niks hoor, zuster Joy vond het jongetje niet en was een beetje bezorgd en Jason zei:oh oke, gelukkig is het jongetje hier nog steeds en hij zei:zullen we hier in deze stad even tot morgen blijven, nu we hier toch zijn en Andrew zei:ja, goed idee en dit keer ga ik vechten in de vechtclub en Jason zei:goed idee! 

De twee jongens gingen naar de vechtclub en daar zagen ze hetzelfde meisje dat Jason eerder had bevochten en ze zagen elkaar en ze zei:hey!, ik ging een beetje trainen metmijn Woobat en ik kan je nu wel verslaan en Andrew zei:hey! vecht tegen mij, ik ben ook goed hoor! en ze zei:oh nou oke, dan ben jij een opwarmertje en dan ga ik tegen die vriend van je vechten en Andrew dacht:hahaha een opwarmertje, ze weet niet waar ze over heeft. 

Andrew, het meisje en Jason gingen met z'n drieën naar binnen, regelde een veld en ze waren er klaar voor. Andrew en het meisje stonden tegenover elkaar en ze zei:ik heet trouwens:Dany en Andrew zei:oke dan Dany, laten we beginnen! 

Andrew zei tegen zijn pokebal:jouw ga ik voor het eerst uitproberen, kom eruit Pidove en Andrew liet zijn Pidove eruit en Pidove zei:prrr dovvee en Dany riep:oke dan Woobat, ik kies jou! en Woobat uit zijn pokebal en zei:wooooooobaaattt en Andrew zei:nou vrouwen eerst, en ze zei:nou bedankt! 

Woobat doe je windvlaag, ontwijk het riep Andrew en Pidove vloog omhoog , oke dan doe je dubbelteam riep Andrew en Pidove omsingelde Woobat, en doe dan nu je windvlaag en er waren wel 10 Pidove's en die deden allemaal hun windvlaag op Woobat en Woobat liep heel veel schade op en Pidove werd weer 1 Pidove en Woobat viel neer en Dany zei:oh nee! Woobat doe je opsluiting! en Andrew zei:huh? wat is opsluiting? en Woobat stond op en kreeg een paarse gloed en toen ook Pidove en Andrew dacht:hmm, er is volgens mij niks gebeurt en hij riep:oke dan Pidove doe je windvlaag en Pidove deed niks en Andrew riep naar hem:hey!, Pidove waarom doe je niks en Dany riep naar hem:dat kan hij niet, dat komt door opsluiting, huh door opsluiting? zei:Andrew en ze zei:ja, door opsluiting worden de aanvallen die tegenstanders allebei hebben uitgeschakeld, maar mijn Woobat kan nog steeds windvlaag gebruiken! 


Andrew riep:dan doen we gewoon een andere aanval, Pidove doe snelle aanval en Dany riep meteen:doe verwarring en hou Pidove ermee tegen en Pidove kwam op Woobat af met een snelle aanval, maar werd tegengehouden door Woobat's verwarring en doe nu windvlaag riep Dany en Woobat stuurde zijn luchtklief af op Pidove die nog steeds niet kon bewegen en werd geraakt en viel op de grond, kom op Pidove, ik weet best wel dat je dit aankan, gewoon opstaan riep Andrew en Pidove stond op en vloog weer de lucht in en Andrew zei:goed zo en doe nu luchtsnijder en Pidove vuurde zijn luchtsnijder af op Woobat en hij werd geraakt en viel uitgeschakeld op de grond en Don George riep:Woobat is uitgeschakeld, Pidove is de winnaar dus Andrew wint dit gevecht en Dany schrok meteen en ze schreeuwde:hoe..hoe kan dat? en Andrew zei:dat komt door super geluk en Dany zei:super geluk? en hij zei:ja, super geluk zorgt ervoor dat het gemakkelijker gaat om een pokemon de genadeklap te geven en omdat luchtsnijder ook zo'n effect heeft, is dat een dubbel effect en Jason keek aan de kant en zei:wow, dat is een gevaarlijke combinatie, super geluk plus luchtsnijder en Dany keerde haar Woobat terug en feliciteerde Andrew en Andrew en Jason gingen naar het pokemoncenter. 

Andrew en Jason gingen naar het pokemoncenter en gingen daar hun pokemon laten rusten en het werd laat, dus ze besloten om maar daar te gaan overnachten. 

De volgende ochtend waren ze allebei al wakker, waren ze aangekleed, douchte ze, poetste hun tanden, hadden ontbeten en gingen hun spullen pakken en wilde bijna gaan vertrekken totdat... 

Hey jongens, hier zijn jullie pokebal en zuster Joy had 3 pokeballen in haar handen en gaf ze aan de h=jongens en zei borgde hun op en Zorua in mensengedaante liep naar Andrew toe en Andrew gaf hem een aai op zijn kop en zei tegen hem:nou jongen, ik ga weg en Zorua zei Andrew en Zorua keek heel erg geschrokken en hij zei:ja sorry, ik moet verder op reis en Zorua keek nog opeens heel erg triest naar hem en Andrew zei:hey, maak je geen zorgen, je hebt zuster Joy en de Audino, dus maak je geen zorgen en Zorua keek dit keer wel een beetje blijer en Jason zei gedag tegen Zorua die niet wist dat hij eigenlijk een pokemon was en hij zei oke gedag tegen zuster Joy. 

Dus Andrew en Jason zeiden allebei gedag tegen hun en gingen het pokemoncenter uit en Zorua en zuster Joy zwaaide hun uit en Andrew dacht:maak je geen zorgen Zorua, ooit zullen we elkaar weer zien! En Zorua zwaaide hem opeens uit met tranen in zijn ogen. 

En Jason en Andrew gingen weer op weg, naar hun volgende avonturen.

______________________________________________________


Dag 4. Kruisende paden tussen oude vrienden.

Andrew en Jason waren op hun reis richting Striaton City voor Jason's gym gevecht en opeens... 

Grrrooobblll en Jason zei:wat was dat!?, het klonk als een grom of een schreeuw en Andrew zei lachend:of mijn rommelde maag, ik heb best wel honger en Jason zei:nou we kunnen eigenlijk nu wel gaan eten, of in ieder geval een kleine lunch en dat vind ik een goed idee. 

Jason en Andrew waren allebei op een goede weide plek gaan zitten in het bos om te gaan eten en Jason ging alles klaarmaken en Andrew ging alles klaarzetten, wil je brood met jam vroeg Jason en Andrew zei:ja! graag, jam is heerlijk! en Jason zei:nou dat is dan makkelijk, want ik wil dat ook, en ik ga ook even snel wat eten voor de pokemon maken dus haal iedereen er maar uit en Snivy sprong al uit de pokebal en Jason zei:nou, mooi moment en Snivy sprong op Jason's schouder en keek hoe hij het brood maakte terwijl Andrew zijn pokemon eruit liet en de tafel ging dekken. 

Oshawott en Pidove lagen op de grond te relaxen totdat Jason zei:en we zijn klaar! en Andrew zat aan tafel en vroeg aan hem:he! we! wie zijn we!? en Jason zei:ik en Snivy natuurlijk en Andrew zei:heeft Snivy je geholpen, ja zei Jason, Snivy kan best wel goed dingen klaarmaken, ze kan ingrediënten makkelijk pakken met haar roede, ze kan goed snijden, goed inschenken en Andrew zei:oh wauw en hij keek naar Snivy en zei tegen haar:mooi hoor Snivy en Snivy keek heel trots en gaf toen het bord met het broodje en wat sap aan Andrew en Jason zei:we moeten dit een beetje snel doen, want ik wil in Straiton City komen, tuurlijk zei Andrew en Jason zei nog:ik heb ook het pokemonvoedsel voor onze pokemon op de tafel en Andrew pakte het van de tafel en gaf het aan de pokemon en ze smulde ervan. 

Toen Andrew en Jason aan het eten waren hoorde ze opeens een heel luid geluid uit de verte dat steeds luider werd en opeens zagen ze een jongen uit de bossen rennen die riep:Ik ruik eten! en hij was bij de twee jongens en de jongen zei:hey, wat eten jullie daar en Jason zei:uhm..alleen brood met jam en wat sap, we moeten snel eten en hij begon op te staan:want ik moet bij Straiton City zijn en daar mijb eerste Unova gym badge halen! en de jongen zei:hey, dat is ook mijn doel en Jason zei:cool! kom eens even aan tafel! 

Jason, Andrew en de onbekende jongen zaten alle drie aan tafel en hun pokemon luisterde hun gesprek mee tijdens het eten alsof er een film mop was en zij popcorn aten, Dus wie ben jij eigenlijk vroeg Andrew aan de jongen en hij zei:ik ben Felix, ik ben een pokemon trainer die net is begonnen uit Nuvema Town en Andrew en Jason zeiden allebei:Zei jij nou Felix! en Felix zei:uhm ja en Jason zei:ik ben Jason en Andrew zei:en ik ben Andrew, komen die namen je misschien niet bekend voor? en Felix leek na te denken en opeens:ja! ik ken jullie, jullie zaten allebei op mijn school, waar we met pokemon leerde omgaan en Jason en Andrew zeiden allebei:ja, je weet het nog en Felix zei:oh ja, jullie zijn toch beste vrienden en Andrew zei:ja, dat is zo en wauw Andrew, ik ken jou nog, jij was de beste leerling op de school als het om vechten ging en Andrew begon te blozen en zei lachend:oh haha, nou ja, ik weet niet of ik echt de beste was, maar ja, ik heb wel vaak gewonnen en Felix zei:wel vaak, je won altijd als we oefengevechten moesten houden en Jason zei nog:ja, dat kan ik me nog herinneren. 

Felix zei:en ik ken jou nog Jason, jij was altijd degene die de grappigste in de klas was en de stunteligste, soms maakte jij een echte grote fout en dan wilde jij het helemaal wild oplossen, oh ja zoals die keer toen je een graaf aanval deed met een Dwebble tegen een Tranquil van een klasgenoot en toen jij je bedacht dat het helemaal niet effectief was en toen riep je opeens bescherm en daarna furie snijder en daarna opeens uit het niets wanneer Dwebble omhoog kwam, riep je voor een hyper straal en de drie jongens begonnen alle drie te lachen en Jason zei:ja, zo was ik vroeger, maar ik ben natuurlijk veel sterker dan nu! ik kan het je laten zien zei Jason en Felix zei:tuurlijk, maar als eerst wil ik nog weten en hij keek om naar Andrew en zei:doe jij nu ook gym gevechten en Andrew zei:nope, ik heb een ander lied dan Jason, ik vond pokemon wedstrijden wel wat leuker klinken en Felix zei:oh oke, leuk dat jullie verschillende dingen doen en Andrew zei:ja, het is een mooi contrast in onze twee liedjes die elkaar wel kunnen ondersteunen en Felix zei:ja, dat zou best kunnen, pokemon wedstrijden die gym gevechten helpen!